sunnuntai 8. helmikuuta 2009

I've been wondering where you've been lately?

Nyt vois olla taas aika päivitellä elämäntilannetta. Päälle viikko ni ois kuukaus edellisestä merkinnästä. Mistähän sitä alottelis. Ainaki selvisin siitä karmeesta työviikosta, ei enää toista sellasta kylläkään kiitos. Viime jaksosta selvittiin, amisruotsista taas vitonen, enkusta en vielä tiedä, selviipä keskiviikkona. Lukioenkku, seki selvii tiistaina. Äikän kokeen skippasin, syystä tosin, kun siellä töissä homehduin niin enpäs sitten kerennyt lukemaan siihen kokeeseen, mutta uusinta tulossa.

Uus jakso, maanantaivapaat, ei siis huomenna koulua. No mutta, kertoillaanpa maanantaina pidetystä NY-leiristä meijän koulussa. Saavuttiin tai siis mää saavuin kouluun tekee ruotsin ja enkun kokeita heti aamusta, ja ite leirille piti tulla kahentoista maissa. No siinä sitten lööbailtiin ja ekoja alko saapumaan, istuin vastaanotossa kun ei ollu muutakaan tekemistä, siinä tuijottelin tyhmänä, enkä suinkaan vastaanottajana ollu. Mutta mikä oudointa, törmäsin siinä sitten tyttöön jonka sukunimi oli samainen kuin mulla, ja olin varsin yllättyny. No sitten siinä oli ties mitä ohjelmaa, siinä sitten aikasemmin törmäsin tämän saman sukunimen omaavan kaveriin ja hetki juteltiin, paljastu että ne on Loviisan lukiosta. Ja kummitäti asuu siellä joten on tullu pyörittyä siellä aikalaisesti ja mainitsin paikallisen lelukaupan sieltä ja sitten tämä samasukunimen äiti omistikin sen, maailma on pieni, kyllä. Siinä sitten tutustuttiin enemmänkin ja sit loppuiltayöstä vapaa-ajalla pyörin lähinnä niiden Marsan ja Iran kanssa. Olipa siellä myös Singstar, jossa oli paaaaljon eri pelejä, siis singstareja, legendoja, anthemeita ja ties mitä. Hohoo, sit ku porukka oli kyllästyny nii jäätiin yhren Pornaislaisen ja sitte tän Loviisalaisen (ei lelukauppiaan samansukunimisen) vaan Erikan kans laulamaan. Niin toosi monta tuntii laulettiin ja laulettiin lisää, sit piti luovuttaa ku kurkku lopetti yhteistyön.

Hmm, ens viikolla on palkkapäivä, rikastun pirusti. Ois kenties hieman keittoomista tiedossa.
Saan myös maksettua mun velan pois jee. Hmm, alotan autokoulun 23. pvä. Pelottavaa, en kyllä tiiä miten ihmeessä äiti meinaa taikoo rahat siihen, kun ei tuohon jää ku noinki pari kolme kuukautta aikaa maksaa se 1500, ja viiteen osaan se eli 300, eli 2-3 kertaa kuussa se 300 kuulostaa piukalta. Mutta hän lupas hoitaa. En jaksais millää oottaa kesää, vaik se onki työntäyteinen ni silti. Tai ees kevät. Haluun olla täysikänen heti nyt. Haluun vapauden päättää, muuttaa, mennä, tulla, olla vaan, maksaa veroja, istuu hienoissa huom tasokkaissa baareissa, olla entistä enemmän hunningolla. Ja kesän jälkeen oon rikas ja pääsen muuttamaan, jauhan joka merkinnässä muutosta, mut mä vaan haluun sitä niin paljon. Ja se auto, okei, aika iso ympäristö kysymys, tai sit oon vaa wannabesademetsiensankari, välil tulee mietittyy et miks auto? oonhan mä tähänki asti pärjänny. Ja oikeesti pärjäisin busseilla. Mutta auto nyt ainaki alkuunsa kiitoos.

Hiihtoloma alkaa ens viikolla, ei mitään tietoa tekemisestä, mutta kai sitä jotain keksii, Järvenpäähän kyllä pitää mennä muutamaks päiväks. Oon tossa kirjotuksia mietiskelly, siis ylppäreitä ja ensimmäisen kirjottaisin jo ens keväänä. Siis terveystiedon, sitte neljännen vuoden syksynä menis ehkä äikkä ja keväällä enkku ja ruotsi. Alkaa vaan ahistaa etten saa koskaa käytyy tarpeeks kursseja, nimittäin enkku ja ruotsi on aika lähtökuopissa vielä. Mut kyl se tästä, etiäppäin vaan. Aina vois lopettaa kesken, mutten haluu.

Viime yö oli ehkä kummallisin. Tulin kahelta kotiin, äidillä oli sen joku sen tuttu tääl yökyläilemässä, siis ihan naispuolinen, entinen luokkakaveri tai vastaava. Tulin kotiin ja ihmettelin et miten tääl on valot viel päällä. Pääsin olkkariin ja äidin kaveri siellä vaan pupels leipää yksinään. Olin hieman pihalla kyllä ja sitte ihmettelin että missäs se äiti kuppaa? No vastauksena tuli että he olivat käyneet paikallisessa ottamassa muutamat, kaveri ei jaksanu juoda ku vaan muutaman, eikä äiti suostunu lähtemään kotia vielä ja näin sen kaveri sitten tuli yksin tänne meille. Saankos kysyä että mimmonen kaveri lähettää kaverinsa kotiin ja jää itte vetämään perseitä paikallisten kanssa. Ja tää kaveri tulee Uudestakaupungista tänne asti viikonlopuks ja yks vaan keittoilee rauhassa paikallisessa.

No näin unta siitä kuinka sit marmatin äidille siitä et mite se voi tehä tollasta, et kuinka jumalattoman tyhmä se on ja muuta hölpötystä ja siitä sytty siitten taas kerran elämää suurempi riita. Sit yhtäkkii loikkasin metsästä tiellä (itseasias tiiän paikan missä siinä unessa olin) ja oli aivan tosi pimeetä, en nähny yhtään mitään. No niin, olin siis tosiaan repeemisen partaalla, mulla oli mp3-soitin mukana, kuulokkeet tietty korvissa. Se oli semmonen elokuvamainen tilanne, eli siis soitin huudatti täysillä Epicaa, sitte oli tajuton tuuli, käännyin tuulta vasten ja huusin aivan tajuttomasti pahaa oloo pois. Mut siis pointti siinä unen mahtavuudessa oli se tunne miltä tuntu vaan huutaa, just tilanteeseen sopiva musiikki korvissa, ei missään valoa, ihan sysipimeetä, ja se tuuliki oli aivan mahti. Okei, en sit tiiä kuinka tyhmältä toi kuulosti, mut se oli paras uni pitkään aikaan. Sain sanottua kaiken sen äidille mitä en oikeesti uskaltais sanoo, koska siit tulis oikeesti elämää suurempi riita ja kaikki ois taas vaakalaudalla, kuhan tää tilanne pysyy kasassa siihen asti ku saan oman kämpän ni sit ei oo vaaraa, tulis minkälainen riita tahansa.

Näinkin positiivisiin tunnelmiin jälleen.

-I hate myself but I want to try
To find a way to keep myself mentally satisfied
I would die just to see you again
I built a bridge, I tried so hard
But I burned it down, I guess I'm just too weak, too weak-

Automatic Eye- Semi-Automatic Heart

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Mä kans vaa homehdun koko hiihtoloman ;s 2pv töitä vaan ja neki loppuviikosta, pitää kehitellä jotain fiksua tekemistä!

Hahaha hajosin tolle ku se äitis kaveri pupels leipää siel yksinää :DD

yhyyy haluun jo gouluuu!

mari kirjoitti...

niiii i ei voi tietää. sillai parempi jos ois tutustunu mut sillai ei. koska ennen jukee nii mieti millasii jeminan vanhemmat oli joten hyvä juttu et se pääs iha muihi piireihi vaikka neki nyt on mitkä on. kyl muaki vähä ärsyttää ku jos sille soittaa tai tekstaa nii sielt tulee et se o keitttoo- mut eile ainaki oli hyvät jutut sen kaa joten selvä se oli vaikka ne oli vissii alottelee ku mä menin nukkuu :D

ai sanoinko kaikille hahahah :D:D:D lolleropollero.