lauantai 17. tammikuuta 2009

And when it feels like everything's wrong I put my headphones on

Nyt ois taas tän viikon työt tehty. Huima yks vuoro, mut palkkaa tuli ainaki 60 euroo. Flunssa puskee päälle, kuhan se ei pahene ens viikon aikana, sit on vikalla viikolla viiden päivän työputki. Joka meinaa sitä etten pääse seukkarille kumpanakaan päivänä, en omista myöskään vapaa-aikaa näinä päivinä. Aamulla seittämältä rämpimään bussipysäkille, ja pääsen kotia sitte puol kymmene illalla. Okei, oonha mä joskus menny torstaisin suoraa seukkarille koulusta, mut se ei vastaa ihan samaa. Lupaan olla kuolleempi ku koskaan ton viikon jälkeen, mutta lupaan olla rikkaampi ku koskaan ens palkkapäivänä. Palkasta puheenollen, kävin tossa eilen Helsingissä kaverin kanssa, shoppaamassa, mun oli tarkotus ostaa ens palkasta miniläppäri, no käytiin sitten Veikon koneella bongaamassa koneita, noo, siinä oli sitte 299 hintaan kone, ja kaveri sano sitte "nyt kyllä ostat ton, on siinä nii hyvä tarjous" no olihan mulla rahaa jopa hiukan päälle 100 euroo. Ja kaveri sano että lainaa vaikka sen summan jos ei muuta. Ja näin mulla on tää kone ny sitte.

En jaksais kattoo keittoomista täällä kotopuolessa, voishan sitä aina paeta isälle, muttei sielläkää kovin kauaa olla selvinpäin. No mutta, kestettävä on, ei auta itkee tämmösiä.

Huomiseks pitäis olla taas kasapäin enkun tehtäviä, mutten löydä ees tehtävälappua.
Sit ois myös äikän essee kirjotettavana tuosta Stephen Kingin Eksyneiden Jumala kirjasta, oli kyllä hyvä kirja, mut lopulta ois oottanu enemmän. Haluisin sammuttaa nyt ton Voicen ja laittaa radion päälle, mut se vois olla turhan rankkaa. Mut kaipa se täytyy tehä, ei jaksais kuunnella tota sontaa. No nyt sieltä tulee Apulannan haastattelu, se siitä sonnasta sitten. No ny onYlex päällä. Muttapa, nyt alko unettaan, ja tuntuu et kuumekki nousis eli harkitaan päikkäreitä.
Iwill be back, när jag har nånting att säga. Jos yrittäis nukkuu tän Ylex:n tahdissa.

Loppuun hieman uutta Britney Spearsia. Positiivissa tunnelmissa eteenpäin.

-You don't like me, I don't like you, it don't matter
Only difference, you still listen, I don't have to
In one ear and out the other, I don't need you
Your words don't stick, I ain't perfect, but you ain't either-
Britney Spears-Kill The Lights

1 kommentti:

mari kirjoitti...

oon niiiiiiiiiiin kade sun koneelle! mut koht seki on niiin sou läääst siiison !! xPXPXPXPX :D:D:DDD no eikä ole ! monee vuotee daatsidaa.

ja oon rikas ! haista home : D

"steroni" hahah mikä sana :D