sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Now you see you’ve spent it all on me!

No nyt mut on sitte kynitty, ehkä tuli sentin liian lyhyeks, hiukset siis. Mutta kyllähän nuo tuosta kasvaa ja se välitila on se paras hetki jolloin hiukset on täydelliset. Sitä siis odotellessa.
Pitäs varmaan hieman kopioida tuota Marsaa ja kertoo hiukkasen viimevuoden kohokohdista ja ehkä myös niistä ei niin hyvistä hetkistä.

Hmm, no aikalaisesti vuoden alussa myyntiin pamahti Nightwishin keikalle liput, myynnin alkamista ootin innolla, pelko oli suuri että ne loppuu heti kättelyssä (joka oli siis turha pelko), sain sitten tunnilta hieman vapaata ja matkasin kohti yläkertaa koneelle ja sain kuin sainkin tilattua lipun jonka sai heti varausnumeron avulla käydä hakemassa ärrältä, jossa se siis tulostettiin.
Sitten alko se jumalaton odotus.

No, mitähän sitten, keväämmällä elämän pisin suhde otti ja katkes, no sitä tuli pariin kertaan yritettyä pelastaa mutta parempi näin ystävyksinä. Hmm, mitähän keväällä muuta, ei millään oikein jaksais muistaa. No ainakin huhti-toukokuun maissa oli innostajaleiri taas. Ellei se ollu jopa maaliskuun puolella, mutta mutta, pääsinpä siellä tai no melkein jouduin eräiden ihanuuksien kanssa samaan huoneeseen, oli sitten ehkä elämäni tuskallisin viikonloppu, näin sukukalleuksia ihan koko elämäni eestä sinä viikonloppuna. Mutta leiri oli mahti kaikin puolin muuten.

Kesä oli tosi laimee, ei töitä, muutenki liikaa olemista ja syömistä. Mutta 9 päivää kesästä oli parasta aikaa koko vuonna. Nimittäin 29.6. se kauan odotettu Nightwishin keikka, kaikkine jonotuksineen, ja noinkin viikon, kaheksan päivää kestävä ripari, joka oli melkeinpä parempi ku omakaan, tosin ei sais vertailla, mutta kyllä se aikalailla yliveto oli. Kiitos lähinnä mahtileiriläisille ja innostajaporukalle. Tai no kaikelle, ohjaajille ja leiripaikka oli aikamoine unelma! Kesä meni siis lähinnä muiden juopottelua katellessa ja niin, siinähän se kesä sitte oli. Paitsi ostin myös kitaran, jota en _vieläkään_osaa kovin taidokkaasti rämpyttää.

Sitte koulun penkille, tutor hommat heti alkuun, ja omalle luokallekki tuli muutamia uusia mutta siis niin, tutoroidessa kulu tuo alku. Olipa meillä elämää ihanempi maikka joka onneks sai potkut kun niin ammattitaidoton oli. Sitte oliki jo työharjottelu jossa loistin :D ja nyt tosiaan on se työpaikka sen ansiosta alla. Niin ja viimesimpänä täällä itketty asia kun nuo välit sano poks eikä oo korjautu edelleenkään.

mutta siis.

pientä top-listaa
1. Keikkkkkka (ylivoimasesti parasta)
2. Ripari (innostajana siis)
3. Koulun alku, samalla alko myös melkeinpä innostajat ja seukkaritoiminta muutenkii.
4. Kyllä tähän täytyy pistää kuitenki, kesällä tapahtuneet skootteriajelut öisin ja päivisin erään entisen ystävyksen kans, ne oli kyl ylivetoja
5. Ja koska Sipoo on yksinkertasesti paras, nii laitetaanpa tähän Sibbo :D

Jeps, mutta nyt on uusi vuosi tulossa, ja hyvältä vaikuttaaki. Töitä koko kevät, työharjottelu vikassa jaksossa (saas nähä jos jäis vaikka koulun penkille sen ajaks.) Kesä tulee olee aika yltiöhuippu pientä reissua pohjoseen luvassa, ja taitaa olla viimenen ripariki innostajana tulossa, urani loppuu sitten.
Hmm, töitä vähän lisää kesällä. Niin ja mahdollisesti ajokortti ellen törsää kaikkia palkkoja, vaikka oon jo nyt kuolannu netistä kaikkee elektroniikkaa.Hmm, mahdollisesti jos löytyy kämppä alle niin oma kämppäkin vielä, eli siis oman elämän pystytys vuosi tulossa.
Nyt pitäs löytyä joku mahtibiisi tähän loppuun. Hoho, löyty.
Tän vuoden mullistavimpia musiikkilöytöjä on kyllä bändi nimeltään The Ting Tings. Bändi jakaa tosi paljon mielipiteitä, koska helposti sen luokittelee roskaks, mutta sitä se ei tosiaan ole. Tai no, jokaisella makunsa.
Mutta nyt on kyllä pakko laittaa linkki. Eli siis bändi edustaa lähinnä indie- sekä elektropoppia, tässä myös huomaa musiikkimakuni laajuuden.
Mut kyl nostaa sen verran mielialaa nuo tingssien biisit. Mutta se linkki siis http://www.youtube.com/watch?v=6UX0p7uAW2s&feature=PlayList&p=F3EED3C2555EE5B4&index=3 on tuommottinen, käykää kurkkaamassa, oon varma että noinkin kolme neljästä ei tykkää bändistä. Ellei jopa yheksän kymmenestä.
Ja loppuun siis ihka ensimmäisestä mun kuulemasta tingssien biisistä pätkä.


-Fed up with your indigestion
Swallow words one by one
Your folks got high at a quarter to five
Don’t you feel you’re growing up undone
-
The Ting Tings - Great Dj

Ei kommentteja: