torstai 1. tammikuuta 2009

Sibbo.Sibbo.Sibbo.Sibbo.Sibbo.Sibbo.
Oli aivan älyttömän mukavaa eilen kyllä. Edellee Sipoo todistaa parhauttaan,
sen huomas jo kesällä. Jotenki ku siellä pyörii nii voi olla vaan, sillattii, vaikee selittää
mut saa olla just ku on, ja millanen on, on vaan tosi hyvä olla, en sitte tiä mikä kotikunnasta tekee semmosen ettei oo semmosta oloo oikein koskaan. Niin, tuo olo jäi myös eiliseltä. Nyt on kauheen tyhjää, jotenki. Oli vaan älyttömän mahti porukka, niin kutsutut ku ei kutsututki. On jotenki onnellinen ja sit surullinen? Vaikkei oikeestaan oo syytä. Ei vaan haluu olla kotona.
Mutta nyt kai on löytyny semmonen paikka ja seura (vaikka vaihteleva oliki) jonka kanssa vois olla ties kuinka ja kauan. Suunniteltiin tossa jo et muutetaan kaikki kymmenen (jos oikeen laskin) muutettais asuu sinne, tai jossei asuttais aina yhessä ni biletettäis kaikki viikonloput ainakii.
Kaikki oli iha kuolleita ja mentii pesee hampaita, ni ku ois niinku normisti lähetty nukkuu ni jäätii kaikki vaa hengailemaa porealtaalle (tai siis sen reunalle). Ääh, emmä tiä, mut on vaan niin loistofiilis et hehkuttelen. Mutta viihdyin, viihtyisin edelleen.

Niin ja sitten kaikkien kiinnostusaihe työt <3 Oli varsin hauskaa laskee patukoita ja kuukautissuojia. 30.pvä pääsin tosiaa yheltätoista kotiin, Suski viel heitti ni ei tarvinnu kävellä. Noo, nukkua yritin, muttei uni tullu vasta ku siinä yhen maissa ja herätyskello soi neljältä.
Sit inventaario saatii tehdyks ja luulin pääseväni kotii siinä kymmenen yhentoista maissa ja pomo sitten sano et pistin sun vuoron kestää yhteen asti "pääset sitte nukkumaan et jaksa riehuu koko yön". Ois vaan tienny et kyyti Sibboon lähti kolmelta. No kotiin sitte ja pakkailin ja datasin siinä ja sit Siwan kautta bussipysäkille (ostin beeteeweeee 14 bb-colaa :D ku oli hyvä tarjous) Nii ja sitten sinne Sipooseen. Talo muuten sijaitsi aikasen tosi lähellä Helsingin uutta rajaa, ellei ollu iha Helsingin puolella, kun nythän se Sipoon osa Helsingille siirty.

Niinpä niin, sittenpä pomo tossa äsken soitteli että jos tulisin huomenna töihin, no täytyy sitä sitte mennä. Ehkä myös lauantaina. Se siitä talvilomasta, mut ei parane ny valittaa kun niitä töitä oikeesti on. Ja rahaa tulee nii et perse repee. Pahoittelen kielenkäyttöä.

Ahoi! Oon aivan sekasin tosta Within Temptationin levystä, se on maailmanparastahuippulaatua, Ice Queen on aivan ylitsepääsemättömän hyvä, siitä toi ahoi!Sharon huutaa biisin alussa nooooin. Hollanti kuulostaa kyllä aivan hullulta, mutta eipä sen väliä.

Mutta jos nyt lopettelis, koittas kohta mennä nukkuu.
Loppuun Ice Queenia, ilman merkityksiä.

When leaves have fallen
And skies turned to grey
The night keeps on closing in on the day
A nightingale sings his song of farewell

You better hide for her freezing hell
Within Temptation-Ice Queen

1 kommentti:

mari kirjoitti...

siis hä ketä :DDDD sitä sitä äää no hitto vie kerro vaa eis e haitta ku en nyt älyy :DDDDDD


mul on " santiede" haha : D

ja tää sun juttu. niii tiiän ton tunteen et ku on löytyny joku paikka mis vaa haluis olla ja sit omas mestas mis asuu nii ei oo enää mitää ja blaaaaaaaa